CULT
Gaforrja
Puna: Nuk keni të drejtë për t’u ankuar
Shendeti: Jeni lodhur
Dashuria: Mendoni vetëm për nevojat tuaja
CULT

Mega Spektakël në Industry për Bajram!
 
 
Ekonomi
9:15 / 31.07.2014

Kush do t’i paguajë?

Ali Azemi me shokë ka hyrë në ditën e 67 të “rezistencës”. Të lodhur nga pleq&eu...
 

Ky portal mirëmbahet nga kompania "Telegrafi". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen,
të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "Telegrafit".
Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e Përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
© 2006-2011 Portali Telegrafi

TELEGRAFI sh.p.k.
Rr Bajram Kelmendi Nr.35, Prishtinë, Kosovë
info@telegrafi.com

Zhvilluar dhe dizajnuar nga:
FRAKTON n.p.sh.