3G Watchdog (Android)

16:06 / 9.01.2012

Kufizimet e qarkullimit me të dhëna për shumë arsye krijojnë probleme gjatë përdorimit të telefonave të mençur për shkak se, kur të kalohet limiti i lejuar, pagesa për qarkullimin shtesë me tarifat e rregullta zakonisht është jo e volitshme – e shtrenjtë.

Për të shmangur koston e panevojshme dhe të papritur, mund të përdorni këtë vegël e cila do të ju tërheq vërejtjen kur ti jeni afruar limitit të lejuar. Por jo vetëm këtë.

Përkrah rrjetat 4G/3G/Edge/GPRS, mundëson përcaktimin e kuotave me alarm, ofron një mori të të dhënave statistikore, mund të kurdiset që të shihet kur është aktive ndonjëra nga rrjetat, e historinë e qarkullimit të bërë mund ta eksportoni në një fajll CSV. Përveç këtyre, aty është edhe widgeti, e versioni profesional i cili ka edhe më shumë veti se versionin bazë pa pagesë kushton gati tre dollarë.

Karakteristikat e programit

Zhvilluesi: 3G Watchdog

Webfaqja: http://www.3gwatchdog.fr

Data e shtimit: 9 Janar 2012

Përdorimi: Mbikëqyrja dhe përcjellja e MB-ve të shpenzuar

Shkarkimi për Android

Komente

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi.
Ju lutem lexoni rregullat këtu.