WhatsApp (Android, iOS, WP7, BlackBerry, Symbian)

22:21 / 15.01.2012

Një aplikacion multi-platformë shumë i popullarizuar madje edhe tek ne që ndihmon në shmangien e pagesës së tarifave për dërgimin e SMS-ve, por edhe MMS-ve . Thënë të drejtën bëhet fjalë për një klient klasik të komunikimit për shkëmbimin e mesazheve por i cili nuk kërkon regjistrim shtesë e as shtim manual të kontakteve në adresar.

Në mënyrë shumë të thjeshtë programi përdorë adresarin tuaj ekzistues (ngjashëm me mënyrën në të cilën punon Viber) dhe do të detektoj se cilët shfrytëzues kanë të instaluar programin WhatsApp. Krahas dërgimit të mesazheve tekstuale aty është edhe mundësia e dërgimit të përmbajtjeve multimediale (videofajllave, incizimeve zanore dhe fotografive kështu që mund të shërbej si zëvendësim për MMS-të), pastaj bisedat në grup (gjë në veçanti e popullarizuar tek ata që janë të barur nga bisedat), e madje edhe dërgimi i mesazheve për miqtë madje edhe kur ata nuk janë online. Këto mesazhe do të ju tregohen atyre kur ata të aktivizojnë lidhjen e internetit në telefonin e tyre.

E vetmja mangësi është që pas një viti përdorim do të kërkohet të paguani 2 dollar në vit, që të mund të vazhdoni të përdorni shërbimin. Pra, viti i parë është pa pagesë, e vitet tjerë, pothuajse pa pagesë.

Karakteristikat e programit

Zhvilluesi: WhatsApp Inc.

Webfaqja: http://www.whatsapp.com

Data e shtimit: 15 Janar 2012

Përdorimi: Dërgimi i SMS-ve dhe MMS-ve

Shkarkimi për Android

Shkarkimi për iOS

Shkarkimi për WP7

Shkarkimi për BlackBerry

Shkarkimi për Symbian

Komente

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi.
Ju lutem lexoni rregullat këtu.