Wifi Analyzer (Android)

19:30 / 19.01.2012

Edhe pse nuk mund të krahasohet me analizuesit profesional të rrjetave pa tela, kjo vegël e vogël do të shërbej mjaftë mirë që në eterin gjithnjë e më të ndotur të gjeni kanalin optimal për rrjetën tuaj pa tela. Përveç kësaj, me një shfaqje klasike grafike, do të shfaqen të gjitha pikat e dukshme në sistemin koordinativ, ku në apscisë janë treguar kanalet, e në ordinatë fuqia e sinjalit.

Krahas shfaqjes grafike të të gjitha pikave të qasjes, Wifi Analyzer di të shfaq fuqinë e sinjalit vetëm për një pikë të dhënë, pastaj të vej në listë të gjitha pikat që kanë informata shtesë (nëse klikoni mbi ndonjë element që përfaqëson një rrjetë pa tela, ju do të kyçeni në atë rrjetë), e aty është edhe pjesa e posaçme në të cilën mund të shënohet rrjeta juaj personale, e WiFi Analyzer më pastaj do të ju sugjeroj kanalet të cilat janë më të dobishëm.

Në cilindo rast, nëse keni probleme me rrjetën pa tela, kjo vegël gjithsesi është diçka e dobishme për ta pasur pranë. Nëse jo për zgjidhjen e sinjalit optimal, atëherë për verifikimin e fuqisë së sinjalit.

Karakteristikat e programit

Zhvilluesi: farproc

Webfaqja: http://a.farproc.com/wifi-analyzer

Data e shtimit: 19 Janar 2012

Përdorimi: Analizimi i rrjetave pa tela

Shkarkimi për Android

Komente

Portali Telegrafi ka kënaqësinë t'u ofrojë forum të lirë për komente dhe diskutim. Fyerjet dhe përdorimi i fjalëve banale, do të pasoj me përjashtim të menjëhershëm nga komentimi.
Ju lutem lexoni rregullat këtu.