ekonomi:Lajme
Postuar më: 31 Dhjetor 2012 / 12:33

Albi Group sjell gëzim te fëmijët

Albi Group sjell gëzim te fëmijët
0

Albi Group ka mbështetur Teatrin e Fëmijëve dhe të Kukullave Dodona në Prishtinë, duke ju shpërndarë dhurata nxënësve që kanë shkuar me shkollat e tyre për të ndjekur programin special të Vitit të Ri.

Në Shoqatën e Paraplegjikëve dhe të Paralizës së Fëmijëve të Kosovës Albi Group ka dhuruar dhurata për fëmijët e hendikepuar, familjet e të cilëve jetojnë në kushte të rënda sociale. Po ashtu, kompania ka dhënë dhurata për fëmijët në Qendrën Kulturore të Fëmijëve të Prishtinës, SOS Fshati i Fëmijëve në Velani të Prishtinës është përkrahur me artikuj ushqimorë si dhe shume femije jetim dhe fëmije te familjeve skamnore.

Organizatat e përkrahura kanë shprehur mirënjohjen e tyre të thellë ndaj Albi Group për përkrahjen.

Albi Group ka premtuar vazhdimin e përkrahjes për këto dhe të tjera institucione që japin kontribut kaq të rëndësishëm në zhvillimin e gjithëmbarshëm të fëmijëve. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka