ekonomi:Lajme
Postuar më: 18 Shkurt 2013 / 11:16

Alpet shqiptare mes 12 destinacioneve turistike në botë

Alpet shqiptare mes 12 destinacioneve turistike në botë
0

Kjo organizate i ka përfshirë Alpet shqiptare në një konkurs botëror për destinacionin më të bukur turistik, në të cilin marrin pjesë 46 shtete të tjerë nga 6 kontinente.

Zonat turistike të Alpeve, pjesë e këtij projekti janë Thethi,Valbona, Rragami, Çeremi si dhe Bjeshkët e Doberdolit.

Mbështetja fillestare për këtë projekt është dhënë nga Ministria Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim. Shtegu “Majat e Ballkanit” konkurron për kategorinë e menaxhimit të destinacionit. Fituesi do të shpallet në samitin global të World Travel& Tourism Counsil, i cili do të mbahet në prill në AbuDhabi. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka