ekonomi:Lajme
Postuar më: 30 Janar 2013 / 16:28

Ambasadori britanik viziton Doganën e Kosovës

Ambasadori britanik viziton Doganën e Kosovës
0

Fillimisht, Drejtori i Përgjithshëm Huruglica në pika të shkurta, informoi Cliffin me zhvillimet e Doganës në përgjithësi, me punën dhe angazhimin, në mbledhjen e të hyrave, sfidat dhe planet për të ardhmen.

Huruglica falënderojë ambasadorin për përkrahjen që Britania e madhe ka dhënë në zhvillimin e Doganës së Kosovës gjatë 13 viteve të fundit. Nga ana tjetër ambasadori britanik u interesua lidhur me zhvillimet fundit në doganë.

Gjithashtu ne takim është diskutuar mundësia thellimin e bashkëpunimit të ndërsjellët në fushën e doganës ndërmjet Doganës se Kosovës dhe asaj te Britanisë. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka