ekonomi:Lajme
Postuar më: 18 Janar 2013 / 09:02

Bahri Nuredini zgjedhet kryeshef ekzekutiv i Aeroportit

Bahri Nuredini zgjedhet kryeshef ekzekutiv i Aeroportit
0

Në pozitën Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit është zgjedhur Valon Grabovci, Zyrtar për Auditim të Brendshëm, Xhyldane Kiçmari dhe në pozitën Sekretar Kompanie ,Valmir Hylenaj.

“Kjo përzgjedhje është bërë pas një procesi shumë transparent të udhëhequr nga Bordi i Drejtorëve të Aeroportit “Adem Jashari” dhe në përputhje të plotë me Ligjin për Ndërmarrjet Publike”, thuhet në njoftimin e pjesës së ANP-së e cila menaxhohet nga vendoret. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka