ekonomi:Lajme
Postuar më: 7 Shkurt 2013 / 09:20

Banka RBS do të paguaj 610 milionë dollarë gjobë

Banka RBS do të paguaj 610 milionë dollarë gjobë
0

Ajo është banka e tretë e madhe që kapet në një skandal të tillë ndërkombëtar.

Në skandalin me norma të interesit kanë qenë të përfshira edhe banka LIBOR e Anglisë dhe UBS e Zvicrës. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka