ekonomi:Lajme
Postuar më: 21 Qershor 2013 / 14:58

Bashkëpunim me Turqinë në ekonomi dhe financa

Bashkëpunim me Turqinë në ekonomi dhe financa
0

Ambasadorja Songül Ozan e përgëzoi ministrin Beqaj për funksionin e tij të ri si ministër i Financave dhe theksoi se Republika e Turqisë ka qenë dhe është thellë e interesuar që ta përkrah zhvillimin ekonomik të Kosovës, përmes investimeve të drejtpërdrejta dhe theksoi se bizneset turke të cilat zhvillojnë biznes në Kosovë i kontribuojnë zhvillimit ekonomik të Kosovës.

Ambasadorja Ozan tha se qeveria e vendit të saj por edhe bizneset janë të interesuara për të dhënë kontributin e vet në zhvillimin ekonomik dhe social të Kosovës.

Në takim gjithashtu u bisedua edhe për zgjerimin e mëtejmë të bashkëpunimit ekonomik e financiar dhe për një sërë marrëveshjesh të cilat pritet që të finalizohen dhe të nënshkruhen së shpejti ndërmjet dy vendeve. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka