ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Shkurt 2013 / 09:18

Bernanke: Shkurtimet rrezikojnë rimëkëmbjen

Bernanke: Shkurtimet rrezikojnë rimëkëmbjen
0

Bernanke foli para komisionit të Senatit për Sistemin Bankar rreth miliarda dollarëve në shkurtime të shpenzimeve që mund të hyjnë në fuqi shpejt nëse republikanët në Kongres dhe presidenti Barack Obama dhe aleatët e tij demokratë nuk arrijnë një kompromis.

Bernanke tha se e ashtuquajtura “procedurë e sekuestrimit" do të jetë një sprapsje e madhe për rritjen ekonomike. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka