ekonomi:Lajme
Postuar më: 8 Maj 2013 / 15:37

BSPK proteston më 29 maj

BSPK proteston më 29 maj
0

Sipas një njoftimi për media të sindikatës, protesta mbahet 5 minuta para orës 12 për t’u përdorur si moto e protestës se “koha është në përfundim e sipër dhe se punëtoret më nuk presin”.

BSPK thuhet se do të paraqitet me 5 kërkesa, të cilat nuk do të publikohen tash, ndërsa degët sindikale të BSPK thuhet se do të shtojnë edhe disa kërkesa tjera. /Telegrafi/

 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka