ekonomi:Lajme
Postuar më: 1 Shkurt 2013 / 09:20

Bullgari, bie ekonomia joformale

Bullgari, bie ekonomia joformale
0

Këtë e deklaroi për Radion Kombëtare Bullgare, Todor Jallëmov nga Qendra e Studimit të Demokracisë. Sipas indekseve si eksporti dhe të ardhurat, ka zhvillim pozitiv dhe kjo tregon, se vendi del nga kriza.

Indekset e firmave të mira tregojnë, se ato kanë fituar nga kriza dhe kjo është e vlefshme për të gjitha degat. “Shumë firma falimentuan ose pasuan humbje, por të mirat po mbijetojnë”, tha eksperti. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka