ekonomi:Lajme
Postuar më: 1 Korrik 2013 / 14:18

Çmimi i naftës me rënie

Çmimi i naftës me rënie
0

Në mbyllje të sesionit aziatik, nafta Brent e Londrës ra lehtë me 5 cent në rreth 102 dollarë për fuçi, ndërsa kontratat e naftës Bruto amerikane për gushtin ranë me 7 cent në 96.6 dollarë për fuçi.

Përgjatë tremujorit të dytë të këtij viti, nafta Brent humbi më shumë se 7 për qind të vlerës, tremujori i dytë me radhë në rënie. Forcimi i dollarit gjithashtu ka ndikuar në rënien e vlerës së naftës dhe të lëndëve të para që tregtohen në monedhën amerikane. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka