ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Dhjetor 2012 / 19:11

Deklarata e Nikolocit për Trepçën të thata dhe politike

Deklarata e Nikolocit për Trepçën  të thata dhe politike
0

 Zëdhënësi i Agjencisë Ylli Kaloshi ka thënë për Telegrafin se AKP-ja ka ekskluzivitetin e privatizimit të pronës shoqërore në Kosovë, dhe ky mandat buron nga Kushtetuta e Republikës së Kosovës dhe Ligji i AKP-së të miratuar nga Kuvendi i Kosovës. “Trepça me të gjitha njësitë e veta është ndërmarrje shoqërore dhe bie në kompetencë e autoritetin administrativ të AKP-së. Trepça është një ndër subjektet më të rëndësishme komerciale në Kosovë, dhe rrjedhimisht është NSH-ja më e madhe dhe më komplekse nën mandatin e AKP-së”, ka thënë Kaloshi.

Ai ka bërë të ditur se aktualisht, AKP ka të shpallur afatin kohor për paraqitjen e kërkesave të atyre që e njohin veten si kreditorë të Trepçës dhe pas shqyrtimit të këtyre kërkesave do të identifikohen kreditorët. Ndërmarrja Trepça është në procesin e riorganizimit.

Telegrafi ka kontaktuar edhe me zyrtarë qeveritar por ata nuk kanë qenë në gjendje të komentojnë deklaratat e presidentit serb Nikolic. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka