ekonomi:Lajme
Postuar më: 25 Shkurt 2013 / 15:09

E fton Rexhën të dorëhiqet nga PDK

E fton Rexhën të dorëhiqet nga PDK
0

“Unë ftojë nga këtu zotin Rexha që tash menjëherë ta bëjë dorëzimin e librezës së Partisë, dhe se jam i bindur që ai do të kryejë punën shumë mirë aty ku është”, ka thënë zëvendëskryeministri dhe nënkryetari i PDK–së Hajredin Kuçi.

Ai duke iu përgjigjur kritikave të LDK-së për vendosjen e anëtarëve të partisë në borde të ndërmarrjeve publik ka thënë se këto reagime për të do të ishin të pranueshme nëse do të reagonin deri para dy jave kur në bordin e AKP-së kanë qenë edhe anëtarët e kryesisë së LDK-së. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka