ekonomi:Lajme
Postuar më: 23 Maj 2013 / 08:38

FMN kërkon të blejë aksione të bankave Loydz dhe Royal Bank

FMN kërkon të blejë aksione të bankave Loydz dhe Royal Bank
0

Sipas një raporti vjetor të publikuar nga FMN, ky propozim është dhënë për përmirësimin e rritjes ekonomike në Angli.

Vlen të theksohet se qeveria angleze për blerjen e aksioneve të bankës Royal Bank të Skocisë, nga taksapaguesit anglezë ka shpenzuar 45.5 miliardë sterlina. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka