ekonomi:Lajme
Postuar më: 20 Mars 2012 / 14:30

Gjini: Kosova e Re mund të dështojë

Gjini: Kosova e Re mund të dështojë
0

Në një konferencë për media, ai theksoi se Banka Botërore (BB) ka rrezik të tërheqë garancinë, për shkak të korrupsionit.

Nëse ndodh kjo, atëherë sipas Gjinit, do të tërhiqen dy kompanitë që kanë mbetur në garë, pas tërheqjes së dy të tjerave.

Konzorcimet t cilat janë edhen në garë për ndërtimin e Termocentralit Kosova e Re.

Konsorciumi Adani Power/PT Adani Global nga India dhe Indonezia, konsorciumi AES Electric lid/ Demir Export A.S nga SHBA-ja dhe Turqia, Park Holding nga Turqia dhe konsorciumi PPC Contour Global LLP nga Greqia dhe Britania.
/Telegrafi/

 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka