ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Mars 2013 / 10:18

Global Finance: RBI Banka më e mirë

Global Finance: RBI Banka më e mirë
0

Në të njëjtën kohë, janë ndarë çmime edhe për bankat më të mira që veprojnë në tregje të caktuara, në mesin e të cilave ishin edhe pesë banka të rrjetit të Raiffeisen Bank International. Banka Raiffeisen në Kosovë ka marrë çmimin si “Banka më e mirë në Kosovë” ndërsa çmimin e njëjtë në shtetet ku veprojnë e kanë marrë edhe degët e Raiffeisen Bank International në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Rumani dhe Serbi.

"Kjo është hera e shtatë me radhë që vlerësohet performanca jonë e shkëlqyer, duke përfshirë këtu edhe vitet pas krizës", tha Herbert Stepic, drejtor ekzekutiv i RBI.

Pas vlerësimit nga “Global Finance”, viti 2013 për RBI do të jetë një vit i vazhdimit të aktiviteteve të suksesshme afariste. Edhe gjatë vitit 2012, RBI është vlerësuar nga revistat e njohura financiare, “Global Finance”, “EMEA Finance”, “Euromoney” dhe “The Banker” për pozicionimin e saj strategjik, performancën dhe shërbimet e saj të kualitetit të lartë në Evropën Qendrore dhe Lindore. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka