ekonomi:Lajme
Postuar më: 22 Janar 2013 / 09:43

Hamza e Gërguri, kandidatë për guvernator

Hamza e Gërguri, kandidatë për guvernator
0

“Ish-ministri i Financave, Bedri Hamza, ka dorëzuar aplikacionin të premten, ndërsa guvernatori i tanishëm, Gani Gërguri, ka dorëzuar të hënën”, ka pohuar një burim i gazetës brenda BQK-së.

Sipas Kohës Ditore, këta janë edhe dy pretendentët kryesorë në garën për guvernator. Guvernatori i tanishëm, Gani Gërguri, synon t’i hyjë garës edhe njëherë për këtë pozitë, pasi mandati i tij prej më pak se dy vjetësh përfundon në mars, dhe mendon se e ka udhëhequr mirë me Bankën Qendrore për çka edhe pret të shpërblehet me një mandat të plotë. /Telegrafi/

 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka