ekonomi:Lajme
Postuar më: 24 Prill 2013 / 10:49

Haraçi mbyt investimet në Kosovë

Haraçi mbyt investimet në Kosovë
0

Se në Kosovë u kërkohet haraç kompanive ndërkombëtare, e ka pranuar edhe vetë zv/kryeministrja dhe ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila.

Haraçi e krimi i organizuar, sipas saj, edhe pse nuk paraqiten publikisht, janë pikërisht ata që po i largojnë investitorët e huaj nga vendi. Këtë fakt e rikonfirmoi javën e kaluar edhe kryeparlamentari Jakup Krasniqi në Kuvendin e Kosovës, ku u fol për të bërit biznes në vend, shkruan Tribuna.

Por, përfaqësuesit e shoqërisë civile thonë se as Kusari-Lila e as Krasniqi nuk e kanë sqaruar opinionin se kush janë konkretisht ata që po kërkojnë haraç dhe cilat janë kompanitë që kanë rënë pre e këtij fenomeni. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka