ekonomi:Lajme
Postuar më: 30 Janar 2013 / 13:50

KEK nuk ka marr vendim për rivitalizim të bllokut A2

KEK nuk ka marr vendim për rivitalizim të bllokut A2
0

“KEK analizon çdo situatë apo proces që ndikon në rritjen e kualitetit të shërbimeve me kosto të përballueshme për konsumatorin. Por, vendimet që merr korporata janë gjithmonë në përputhje me strategjinë e energjisë të aprovuar nga Qeveria dhe Kuvendi si dhe në dakordim me aksionarin dhe palët e interesit që ndërlidhen me zhvillimet energjetike në vend”.

Po ashtu ne sqarim theksohet se KEK-u i kushton gjithashtu kujdes të veçantë çështjeve ambientale dhe është i përkushtuar qe të gjitha veprimet dhe resurset t’i angazhojë në atë drejtim.

"Aalizimi i situatave rreth një projekti të caktuar nuk nënkupton assesi që ai projekt do të realizohet. Andaj, KEK ka kujdes të veçantë në veprimet që ndërmerr", theksohet në sqarimin e KEK-ut.

Në këtë situatë KEK thekson se nuk ka vend për ndonjë shqetësim, sepse për fatin e çfarëdo investimi do të vendoset në përputhje të plotë me të gjitha normat ndërkombëtare ambientaliste, veçanërisht ato të Bashkimit Evropian. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka