ekonomi:Lajme
Postuar më: 1 Korrik 2013 / 11:40

Kredi personale nga Raiffeisen, edhe nëse merrni pagën në kesh

Kredi personale nga Raiffeisen, edhe nëse merrni pagën në kesh
0

Në 10-vjetorin e operimit të saj në Kosovë, banka Raiffeisen sërish ka vendosur në “menynë” e saj edhe kredinë personale për të gjithë ata që marrin pagën mujore në para të gatshme, duke u ofruar mundësinë që të marrin kredi deri në 5.000 euro, me kohëzgjatje deri në 5 vite.

Për t’u kualifikuar për kredi personale, ju duhet që:

– Të jeni banor i Republikës së Kosovës

– Të keni kontratë pune

– Të keni një garantues.

Kushtet e kredisë:

– Shuma e kredisë prej 200 – 5.000 euro

– Kohëzgjatja e kredisë deri në 60 muaj

– Paga mujore minimale duhet të jetë 180 euro.

Dokumentet e nevojshme:

– Një dokument identifikimi

– Kontrata e punës.

Vizitoni degën më të afërt të bankës Raiffeisen në qytetin tuaj, për t’u informuar më shumë lidhur me kushtet e kredisë dhe mënyrën e aplikimit.

 

Artikull i sponsorizuar


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka