ekonomi:Lajme
Postuar më: 5 Shkurt 2013 / 14:25

MMPH shpërndan 3000 kontejnerë për mbeturina

MMPH shpërndan 3000 kontejnerë për mbeturina
0

Kontenjerët u janë shpërndarë komunave të cilat kanë parashtruar kërkesën në MMPH gjatë vitit 2012 dhe për arsye se gjendja e menaxhimit të mbeturinave në Republikën e Kosovës aktualisht është mjaft e palakmueshme. Në zonat urbane, shërbimi i mbledhjes së mbeturinave bëhet gati 100 për qind, mirëpo në zonat rurale, aktualisht mbulohen vetëm 20-30 për qind e popullsisë me këtë shërbim.

Komunat përfituese të kontenjerëve janë Gjakova dhe Kaçaniku me nga 900 copë, Deçani, Drenasi dhe Kastrioti (ish-Obiliqi) me nga 400. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka