ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Dhjetor 2012 / 09:49

MTI: Të festojmë me prodhime vendore

MTI: Të festojmë me prodhime vendore
0

Në një komunikatë për media të MTI-së është thënë se me anë të kësaj reklame inkurajojnë qytetarët e Republikës së Kosovës që gjatë periudhës së festave të fundvitit të jenë të vëmendshëm për produktet që i konsumojnë dhe i blejnë.

“Blerja dhe konsumi i produkteve vendore rrit numrin e të punësuarve, ngrit mirëqenien dhe ndihmon në zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të Kosovës. Çdo gjë që ju duhet për të festuar, tani prodhohet në Kosovë. Festoni me produkte vendore”, thuhet në mesazhin e MTI-së dhe të kompanive prodhuese vendore. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka