ekonomi:Lajme
Postuar më: 7 Shkurt 2013 / 15:40

MZHE: KEK e ZRRE t’i përgjigjen shqetësimit të qytetarëve

MZHE: KEK e ZRRE t’i përgjigjen shqetësimit të qytetarëve
0

“MZHE duke mirëkuptuar shqetësimin e qytetarëve mbështet të drejtën e qytetarëve që konform procedurave ligjore të ngrisin çdo shqetësim që ka për qëllim mbrojtjen e të drejtave të tyre si konsumatorë të KEK-ut, ndërsa siguron ata që institucionet kompetente do t’i shqyrtojnë dhe do të japin përgjigje në kohë sa më të shkurtë të mundshme”, thuhet në komunikatën për media të kësaj ministrie.

MZHE rikujton qytetarët se nuk menaxhon me KEK-un dhe se çështjet teknike që lidhen me furnizimin dhe faturimin janë përgjegjësi e korporatës, derisa çështja e tarifave i takon Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, ndërsa konsumatorët ankesat e tyre konkrete mund t’i drejtojnë në këto dy institucione. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka