ekonomi:Lajme
Postuar më: 9 Janar 2013 / 13:28

Nafta e Lodrës më e shtrenjtë

Nafta e Lodrës më e shtrenjtë
0

Tregu është në pritje dhe të publikimit të raportimit mbi prodhimin e brendshëm bruto të Kinës si dhe në sezonin e raportimit të fitimeve nga korporatat në Shtetet e Bashkuara.

Në treg ka ndikuar edhe raporti mbi rritjen e stokut të hidrokarbureve në SHBA gjatë javës së kaluar. Nafta bruto Brent e Londrës për shkurtin ra 3 cent në 111.91 dollarë për fuçi. Nafta bruto amerikane për shkurtin ra 11 cent në 93.04 dollarë për fuçi. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka