ekonomi:Lajme
Postuar më: 18 Korrik 2013 / 16:53

Ndërtimi i rrugës në Polac përfundon në gusht

Ndërtimi i rrugës në Polac përfundon në gusht
0

Ministri i Infrastrukturës Fehmi Mujota u shpreh i kënaqur me nivelin e punimeve-asfaltimit të këtyre rrugëve.

Punimet në këto rrugë janë në përfundim e sipër, dhe kapin vlerën financiare prej 627 mijë euro.

Gjatësia e rrugës R102, si rrugë lidhëse është 1.3 kilometra. Ndërsa, gjatësia e rrugës lokale të këtij fshati është 1.8 kilometra.

Këto projekte do të përfundojnë në muajin gusht të këtij viti, ndërsa projektin është duke e realizuar kompania “Kalaja”. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka