ekonomi:Lajme
Postuar më: 25 Korrik 2008 / 05:10

Në Vlorë, 70% turistë më shumë se 1 vit më parë

Në Vlorë, 70% turistë më shumë se 1 vit më parë
0

Konfirmimin e japin agjencitë turistike të qytetit të Vlorës, të cilat kanë bërë dhe regjistrimin dhe pritjen e turistëve të huaj. Turistët vijnë përgjithësisht nga Franca, Anglia, Maqedonia, Kosova, Zvicra, Austria dhe Gjermania.

Sipas të dhënave nga këto agjenci, në këtë sezon vetëm nga Maqedonia kanë ardhur në bregdetin e detit Jon mbi 25 mijë turistë.

Por një fluks më i madh turistësh maqedonas pritet të hyjnë në territorin shqiptar, pas ratifikimit edhe nga Shqipëria të Marrëveshjes së Liberalizimit të Vizave mes dy vendeve.


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka