ekonomi:Lajme
Postuar më: 25 Shkurt 2013 / 12:30

Nis protesta para KEK-ut

Nis protesta para KEK-ut
0

Ata duke brohoritur: hajna, hajna… dhe duke fishkëlluar po protestojnë para selisë qendrore të KEK-ut në Prishtinë duke kërkuar hetime rrënjësore në KEK.

Dyert e KEK janë mbyllur, ndërsa në oborr të tij, vërehet prani e shtuar e prestarëve të Policisë së Kosovës. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka