ekonomi:Lajme
Postuar më: 13 Dhjetor 2012 / 16:31

Pa u mbyllur Kosova A s’ka donacione për energji

Pa u mbyllur Kosova A s’ka donacione për energji
0

KOSID, thuhet në njoftim, ka siguruar një kopje të letrës zyrtare mbi anulimin e kësaj konference, të dërguar nga Komisioni Evropian (Drejtorati për zgjerim) dhe nga Banka Botërore. Në letër njoftohet kryeministri i vendit që konferenca e paraparë e donatorëve për energji të ripërtërishme shtyhet për shkak të moszbatimit të masave që çojnë në mbylljen e termocentralit “Kosova A”.

Madje në këtë letër kushtëzohet angazhimi i mëtejmë i të dyja institucioneve në sektorin e energjisë, me mbylljen pa asnjë vonesë të TC “Kosova A” .

Në letër janë aneksuar edhe hapat specifikë që Qeveria e vendit duhet të ndërmarrë për të pasur mbështetjen e mëtejme të Komisionit Evropian dhe Bankës Botërore në fushën e energjisë. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka