ekonomi:Lajme
Postuar më: 11 Shkurt 2013 / 16:07

Pas dy ditësh emri i guvernatorit të BQK-së

Pas dy ditësh emri i guvernatorit të BQK-së
0

Kryetari i panelit përzgjedhës, Sejdi Rexhepi, i ka thënë KTV-së se të gjithë emrat e atyre që kanë konkurruar u janë dërguar institucioneve relevante, të cilat do të duhet të kryejnë procesin e evidentimit të të dhënave të prezantuara nga kandidatët, si dhe nëse postet aktuale që i mbajnë bien ndesh me konkurrimin e tyre.

Rexhepi ka thënë se pas marrjes së informatave do të mblidhet paneli, i cili do të votojë për kandidatët dhe se ata që do të marrin më shumë vota, do të shkojnë për votim në Kuvendin e Kosovës. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka