ekonomi:Lajme
Postuar më: 2 Dhjetor 2012 / 09:35

Përsëritet tenderi për autostradën drejt Shkupit

Përsëritet tenderi për autostradën drejt Shkupit
0

Për dallim nga tenderët e kaluar të shpallur për të njëjtin qëllim, ministria ka futur në një “pako” dy procedura tenderuese, atë për këshillime për procesin e kontraktimit të kompanive ndërtuese dhe procedurën për kryerjen e transaksioneve për të njëjtin projekt, shkruan Koha Ditore.

Në vendimin për rihapje të procedurës tenderuese thuhet se puna që duhet të ndërmerret nga këshilltari ka të bëjë me ofrimin e ndihmës për Qeverinë Kosovës dhe Ministrisë së Infrastrukturës në implementimin e procesit të prokurimit për caktimin e një kompanie ose konsorciumi të kompanive për të ekzekutuar projektin e zgjeruar të autostradës Prishtinë – Hani i Elezit. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka