ekonomi:Lajme
Postuar më: 25 Korrik 2008 / 06:13

Privatizimi, evropianët ndihmojnë me 6 milionë euro

Privatizimi, evropianët ndihmojnë me 6 milionë euro
0

Komisioni Evropian ka ndarë 6.5 milionë euro nga Instrumenti për asistencë të para-anëtarësimit 2007 për të bashkëfinancuar AKP-në, për të siguruar asistencë teknike për themelimin e Njësisë së Auditimit të Brendshëm brenda AKP-së dhe për të forcuar hapat që kanë të bëjnë me udhëheqjen e privatizimit dhe procesit të likuidimit në Kosovë.

Kjo iniciativë pason pas mbylljes së Shtyllës IV të UNMIK-ut më 30 qershor.

"Komisioni Evropian shpreson që procesi i privatizimit dhe likuidimit në Kosovë mund të përfundojë, gjë që do të japë një shtytje të fuqishme për rritjen ekonomike dhe krijimit të vendeve të lira të punës në Kosovë”, tha i ngarkuari me punë pranë Zyrës së Komisionit Evropian, Kjartan Bjornson. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka