ekonomi:Lajme
Postuar më: 7 Dhjetor 2012 / 09:34

Propozohen 220 euro pagë minimale për vitin 2013

Propozohen 220 euro pagë minimale për vitin 2013
0

Propozimi i pagës minimale për vitin e ardhshëm u përcoll me përçarje ndërmjet partnerëve socialë. Gjatë takimit të mbajtur në objektin e Odës Ekonomike të Kosovës në Prishtinë, sindikalistët nuk pajtoheshin që paga minimale të jetë më e ulët se 250 euro, shkruan Koha Ditore.
Ndërkohë, përfaqësuesit e Qeverisë nxorën qëndrimin e tyre që paga të ketë vlerën prej 200 euro për kategorinë e punëtorëve mbi 35 vjeç, dhe 160 euro për kategorinë e punëtorëve nën këtë moshë. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka