ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Dhjetor 2012 / 16:36

Qeveria bënë ekzekutimin e pagave

Qeveria bënë ekzekutimin e pagave
0

Për shkak të përfundimit të vitit 2012 si dhe duke pasur parasysh festen e Vitit të Ri, ekzekutimi i pagave është bërë disa ditë më herët nga ekzekutimi i rregullt.
Me këtë rast, Ministria e Financave të gjithë qytetareve të Kosovës ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2013, begati dhe shëndet për familjet tuaja. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka