ekonomi:Lajme
Postuar më: 13 Shkurt 2013 / 10:07

Rrisni shanset për punësim

Rrisni shanset për punësim
0

Sa herë ju ka ndodhur që pasi të aplikoni në një konkurs për punë ju të mos merrni asnjë përgjigje, e as të mos ftoheni në intervistë. Ju keni një kualifikim adekuat por CV-ja juaj nuk është në nivelin e duhur për ta bindur menaxherin e burimeve njerëzore. Kjo ndodhë pasi që punëdhënësit pranojnë mes 100 dhe 300 aplikime për çdo konkurs që ata shpallin që nënkupton që CV-ja juaj ka maksimum 1 minutë të impresionoj punëdhënësin. Në shumicën e rasteve, në intervistë ftohen maksimum 10 persona.

Nuk është personi me i kualifikuar ai qe e pranon thirrjen për interviste! Është ai i cili ka aplikuar me CV-në më efektive. Nuk është personi me i kualifikuar ai i cili e fiton vendin e punës! Është ai i cili ka arritur më së miri t’i bindë panelin intervistues për aftësitë e tij.

Mënyra se si CV-ja juaj përgatitet dhe shkruhet, dhe përshtypja që len ajo te punëdhënësi e determinojnë mundësin tuaj për punësim.

Përgatituni për aplikime me te denjët dhe rritni shanset për punësim duke ndjekur kursin 2 ditore me temën “Përgatitja e CV-së, Letrës motivuese dhe Teknikat efektive për intervistë”,

Trajnimi mbahet në Cambridge School Training Center më datat 15-16 Shkurt 2013.

Për më shumë informata rreth përmbajtjes së kursit klikoni ne linkun në vijim:
http://cambridge-ks.com/?cid=1,70&app=cms. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka