ekonomi:Lajme
Postuar më: 31 Janar 2013 / 16:06

SharrCem mohon të jetë ndotës i ambientit

SharrCem mohon të jetë ndotës i ambientit
0

“Me qëllim të informimit të publikut dhe transparencës ndaj qytetarëve të Kosovës, SharrCem denoncon raportimin në fjalë duke e njoftuar publikun e gjerë dhe palët e interesuara se SharrCem ka investuar mbi tetë milionë euro në pajisje për mbrojtjen e ambientit, duke instaluara të gjitha filtrat e nevojshme të cilat bëjnë emetimet e kontrolluara në shkallë pesë herë më të avancuar se sa ato të kërkuara me rregulloret shtetërore mjedisore. Për më tepër, si rezultat i efikasitetit të këtyre pajisjeve, SharrCem tanimë ka aplikuar për lejen e integruar mjedisore IPPC, që paraqet një kryevepër të sistemit mjedisor”, thuhet në reagimin e SharCemit. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka