ekonomi:Lajme
Postuar më: 19 Janar 2013 / 15:38

Shkel të drejtat e punëtoreve, dënohet me 10 mijë euro

Shkel të drejtat e punëtoreve, dënohet me 10 mijë euro
0

E tërë kjo ka ardhur si rezultat i gjendjes së krijuar me punëtorët e KEK-ut në Deçan, të cilët tash e pesë muaj kanë ndërprere punën, pasi që atyre u është shkëputur kontrata si pasojë e protestës dhe solidarizimit me dy kolegët e tyre të cilët ishin larguar nga puna për gjoja përformancë jo të mirë.

Përpjekjet disa herë të Gjukës për të kërkuar ndihmë nga Ministri i Punës Nenad Rasic, që të ja heq apo zvogëlojë dënimin ishin të pasuksesshme. Më shumë të njëjtë është dënuar edhe KEK-u. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka