ekonomi:Lajme
Postuar më: 10 Janar 2013 / 10:10

Shqipëri, administrata publike merr pagën e dhjetorit

Shqipëri, administrata publike merr pagën e dhjetorit
0

Mes mazhorancës dhe opozitës pati debat me argumentet të ndryshme për këtë çështje por fakti është se shumë familje kanë vuajtur mungesën e likuiditetit në një kohë kur duhet të merrnin shpërblime dhe jo më të kishin edhe mungesën e pagës që u takon.

Vetëm dy ditë më parë Ministria e Financave ka marrë një borxh prej 27.4 miliardë lekë me anë të shitjeve të bonove të thesarit tek bankat e nivelit të dytë dhe qytetarët. /Telegrafi/
 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka