ekonomi:Lajme
Postuar më: 16 Janar 2013 / 10:35

Starcash kredi aty për aty

Starcash kredi aty për aty
0

STARCASH ju ofron që përmes kartelave Starcard dhe Business Starcard, të tërhiqni para nga çdo bankomat të Bankës TEB në Kosovë, kurdo që dëshironi (24/7) dhe t’i paguani ato deri në 12 këste.

Gjatë tërheqjes, përveç që mund të zgjedhni shumën e dëshiruar, ju do të keni edhe opsionin e zgjedhjes së numrit të kësteve që do të paraqiten në ekranet e bankomatëve të Bankës TEB.

STARCASH, jo vetëm që ju mundëson të tërhiqni para shumë shpejtë e lehtë dhe në të njëjtën kohën ju ndihmon që në raste urgjente të kurseni kohën dhe të merrni kredi pa dokumente shtesë me Starcash.

STARCASH është produkt unik në tregun e Kosovës, që ju ofron kredi aty për aty. /Telegrafi/0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka