ekonomi:Lajme
Postuar më: 25 Dhjetor 2012 / 14:03

Të mërkurën 99 fermerë marrin 1.1 milion euro grante

Të mërkurën 99 fermerë marrin 1.1 milion euro grante
0

Sipas ministrisë së Bujqësisë përfitues të granteve investive në mbi 1.1 milion euro në këtë sektor janë gjithsej 99 fermerë dhe secilit prej tyre, në formë çekut do t’u ndahet granti investiv nga ministri i MBPZHR-së, Blerand Stavileci.

Në ceremoni pritet të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e shoqatave të fermerëve, përfaqësuesit e institucioneve financiare, etj. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka