ekonomi:Lajme
Postuar më: 15 Shkurt 2013 / 19:52

Transport falas për në Albi Mall

Transport falas për në Albi Mall
0

Tash e tutje, të gjithë konsumatorët të cilët kanë nevojë për të blerë në hipermarketin modern – veshmbathje nga brendet më të njohura botërore, kozmetikë, teknikë të bardhë, bizhuteri – apo për të vizituar restorantet, për të luajtur bowling, për t’i dërguar fëmijët tek këndi i tyre i lojërave, për ta bërë një pushim të këndshëm në ambientet e kësaj qendre… tash e tutje nuk kanë pse të brengosen për transport.

Transporti është gratis nga të gjitha lagjet e Prishtinës, duke përshkuar këto stacione: Albi Mall, Te Rrethi, Lagja e Spitalit, Konviktet, Fakulteti Ekonomik, Teatri Kombëtar, Plepat, Qafa, Pallati i Rinisë, Tre Sheshirat, stacioni përballë selisë së AAK-së, Posta e Madhe, Rrethi dhe përfundon në Albi Mall.

Më poshtë është paraqitur skema e orarit si dhe pikat në të cilat mund ta prisni autobusin.

Autobusi është i brenduar me logon e Albi Mall dhe ka mbishkrimin: “Transport gratis për konsumatorë”

Për më shumë klikoni këtu

 

Albi Mall: Vendi i familjes suaj!

 

 


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka