ekonomi:Lajme
Postuar më: 10 Janar 2013 / 11:37

Tregtia kineze rrit lehtë naftën

Tregtia kineze rrit lehtë naftën
0

Statistika zyrtare në kinë për muajin dhjetor u regjistrua në vlerë disa herë më të lartë se pritshmëria dhe surplusi tregtar në 31.6 miliardë dollarë kundrejt 19.6 në muajin nëntor. Për pasojë nafta bruto Brent e Londrës për shkurtin u rrit 11 cent në 111.87 dollarë për fuçi.

Nafta bruto amerikane për shkurtin u rrit 37 cent në 93.47 dollarë për fuçi. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka