ekonomi:Lajme
Postuar më: 9 Tetor 2013 / 14:58

VALA përzgjedhë 14 fituesit e lojës “Diaspora shpërblen”

VALA përzgjedhë 14 fituesit e lojës “Diaspora shpërblen”
0

 Përzgjedhja e fituesve bëhet nga sistemi operativ i PTK-së, ndërsa përzgjedhja, përkatësisht konfirmimi i fituesve është bërë me një transparencë të plotë nga një komision i themeluar në PTK, në të cilin ka marrë pjesë edhe një anëtar nga Administrata Tatimore e Kosovës.

Përzgjedhja e fituesve të lojës shpërblyese do të bëhet në baza javore dhe mujore.

Për të marrë pjesë në lojën shpërblyese javore, një thirrje duhet të zgjasë më shumë se 5 minuta, ose, 20 thirrje telefonike duhet të kenë kohëzgjatje së paku 1 minutë për thirrje. Ndërsa, për të marrë pjesë në lojën shpërblyese mujore, një thirrje duhet të zgjasë më shumë se 10 minuta, ose, 40 thirrje telefonike duhet të kenë kohëzgjatje së paku 1 minutë për thirrje.

Shpërblimet javore janë: Laptopë, tableta, telefona mobilë (smartphone) dhe telefona të thjeshtë, fotoaparate digjitale, HDD dhe pako të Vala-s, ndërsa, shpërblimi mujor është skuter ose udhëtim jashtë vendit.

Tërheqja e shpërblimeve për 14 fituesit e parë të kësaj loje do të bëhet me 16 tetor duke filluar nga ora 19:00 në hotelin Swiss Diamond në Prishtinë. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka