ekonomi:Lajme
Postuar më: 2 Maj 2013 / 11:08

Ymeri: Të ndalet privatizimi

Ymeri: Të ndalet privatizimi
0

Sipas, Visar Ymerit, një nga arsyetimet e qeverisë se më privatizim rritet efiqienca e kompanisë nuk ekziston.

Ai ka thënë se pushteti po privatizon pronën publike ose për shkak të korrupsionit ose besimit në një ideologji të gabuar e cila në fund të fundit, sipas tij, e nxit korrupsionin dhe e shkakton korrupsionin, andaj edhe një herë ai ka kërkuar që të ndalet privatizimi. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka