ekonomi:Lajme
Postuar më: 27 Shkurt 2013 / 09:39

ZRRE-ja akuzon KEK-un për rritje artificiale të humbjeve

ZRRE-ja akuzon KEK-un për rritje artificiale të humbjeve
0

Për ZRRE-në humbjet e muajit dhjetor janë joreale dhe ato janë rritur artificialisht.

Sipas një raporti të hartuar nga ekspertët e ZRRE-së, KEK-u e ka raportuar si humbje energjinë të cilën ia kishte faturuar konsumatorëve, shkruan Koha Ditore.

Gjatë vitit të kaluar niveli i humbjeve të faturuara ka qenë 30.4 për qind. Ky nivel i humbjeve është më i ulët se niveli i humbjeve që KEK-u ka realizuar gjatë vitit 2012. /Telegrafi/


0 komente
Lajmet e fundit nga TEB Banka