Moti
Prishtine
Sot | 12.02.2016 23° C
13.05 25° C 25° C
13.05 25° C 25° C
13.05 25° C 25° C
13.05 25° C 25° C
13.05 25° C 25° C
Më Shumë
Më Shumë
Më Shumë

Libri

Burri: Ku ma ke lënë librin “Si të jetosh 100 vite”?

Gruaja: E dogja, sepse filloi ta lexonte nëna jote...

Gjithçka e barabartë

Burri kthehet i dehur në shtëpi, gruaja nuk ia hap derën.
- Kam lule për gruan më të bukur në botë – thotë ai.
Gruaja e hap derën.
- Ku janë lulet?
- E ku është gruaja më e bukur në botë?

Ana pozitive e pijes

- Sa i ëmbël je kur je i dehur.
- Edhe ti je e ëmbël kur jam i dehur!

Ndikimi

- A e di që djali im i madh është kopja ime?
- Po kjo ndodh për shkak të ndikimit të gjeneve.
- Vërtet? E pse djali im i vogël ngjan me fqinjin?
- Ajo ndodh për shkak të ndikimit të rrethit.

Dëshirat e grave

Dy pacientë të shtrirë në spital flasin me njëri-tjetrin:
- Çfarë të gjeti ty?
- Nuk i bleva gruas veturë. E ty?
- Unë gruas time i bleva veturë...

Nuk e di

Një bionde ec rrugës dhe e pyet një kalimtar:
- Më falni, çfarë do të thotë “I don’t know”?
- Nuk e di... – përgjigjet kalimtari.
- O Zot, askush nuk e di...

Si e gjen shtëpinë

Një i dehur e pyet policin:

Numëroji sa gunga i kam në kokë?
Dy – i përgjigjet polici.
Në rregull, do të thotë deri në shtëpi i kam edhe tri shtylla...

Përse martohen gratë?

Përse martohen gratë?

Për mungesë përvoje!

Përse ndahen?

Për mungesë durimi!

Përse martohen prapë?

Për mungesë kujtese!

Refuzimi

Ofertës së një mashkulli për seks, një bionde i përgjigjet në këtë mënyrë:

Jo, jo dhe jo! Nuk jam unë vajzë e tillë, toka është e lagësht, ndërsa mami ma ka ndaluar! Veç tjerash, 100 euro janë pak!

Studenti dhe peshku i artë

Një student e zë një peshk të artë.

Më lësho dhe do ta plotësoj një dëshirë – thotë peshku.
Si një? A nuk janë tri? – pyet me habi studenti.
Eee, tash është me sistemin e Bolonjës...

Thyerja e duarve

Rregulli i parë: Asnjëherë mos i thyej duart me një mashkull që nuk ka të dashur për gjashtë muaj!

Taksisti

Hip një grua në taksi.

Gruaja: Në qendër, ju lutem! Edhe jini të kujdesshëm! Unë jam nënë e tetë fëmijëve.

Taksisti: Unë të jem i kujdesshëm?!

Për një femër

Takohen dy shokë.

Çfarë e ke atë të zezë në sy?
Mos pyet! Jam rrahur për një femër.
Me kë?
Me gruan...

Babai i mençur?


Babi, pse fqinji jonë ha gjithmonë mish, e ne vetëm speca?
Po, nuk u kemi faj ne që nuk kanë mbjellë asgjë...

Aplikacioni për dobësim


A e di se iPhone i ri ka aplikacion për dobësim?
E si funksionin?
Thjesht, e blen dhe pastaj nuk ke para për bukë...

Punëtori

Shefi i një kompanie kalon gjithë ditën duke e kërkuar njërin prej punëtorëve.

Dikur pasdite e takon.

Ku je ti? Kam gjithë ditën që të kërkoj!
Eh, shef, në ditët e sotme është vështirë ta gjesh punëtorin e mirë...

Tabletat

Njëherë nipi dhe gjyshja i ngatërruan tabletat.

Nipin e zuri gjumi në diskotekë, ndërsa gjyshja thuri çorapë tri metra të gjatë...

Bixhozi

Dy shokë i marrin të gjitha paratë që i kanë dhe shkojnë në kazino.

Dikur kah mëngjesi njëri prej tyre kthehet te gruaja me BMW të re dhe i thotë gruas:

Po shkoj ta parkoj veturën.

Gruaja e shqetësuar:

E ku është shoku yt?
Ai kthehet me tren.
E ku do ta parkojë ai?

Mangësitë


Marihuana i ka dy mangësi. E para është se shumë shpejt fillon të harrosh...
Në rregull, e dyta?
Çka?
Marihuana.
Kam! Sa të duhet?

Milioneri

Mësuesja: Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh?

Nxënësi: Milioner, si babai im.

Mësuesja: Ti e ke babanë milioner?

Nxënësi: Jo, por edhe ai ëndërron të bëhet milioner...