Nuk keni flash player të instaluar!

Ju lutem instalone nga ky link:
Adobe Flash Player
Lojera te reja:
Kingdom Rush
Mass Attack
 
Pretender
Treasure Cannon
 
Big Truck Adventures 2
Ducklings Adventure
 
Little Shepherd
 
Face
Colliderix
 
Piloti
 
Commando
Mallet
 
Sonic
 
Penguin
         
City Race
 
Taxi
 
Planariti
         
Formula1
 
Katie
 
Henry
Zgjedhe lojen:
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
   
         
UFO
   
 

Ky portal mirëmbahet nga kompania "Telegrafi". Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen,
të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të "Telegrafit".
Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali obligoheni t'i pranoni Kushtet e Përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara
© 2006-2010 Portali Telegrafi

TELEGRAFI sh.p.k.
Rr Ilaz Kodra QT Nr.10, Prishtinë, Kosovë
038 551 990 | info@telegrafi.com

Zhvilluar dhe dizajnuar nga:
FRAKTON n.p.sh.