Pse të reklamoni tek ne?

Telegrafi.com është portali më i vizituar mbarëshqiptar, i udhëhequr nga një staf profesional të cilët bëjnë të mundur që statistikat të lëvizin pozitivisht çdo ditë, njëherë, ne jemi të parët në implementimin e trendëve të fundit të teknologjisë informative. Nga viti i kaluar, për herë të parë në Kosovë ne kemi lansuar platformën e menaxhimit te reklamave e cila përveç tjerash karakterizohet me: reklamim me buxhet të ulët, mundëson targetimin e vendeve ku ju dëshironi të shfaqet reklama juaj si dhe monitorimin e reklamës suaj në kohë reale.

Format e reklamimit në Telegrafi.com

Klientet

Partnerët